kanonauktioner

Att sälja

Har ni föremål att avyttra men är osäker på hur ni skall gå till väga, kontakta oss gärna för vägledning om hur vi kan sälja föremålen på en av våra månadsauktioner. Provisionen vid försäljning är 16% exkl. moms (20% inkl. moms) på det klubbade beloppet, samt slagavgift på 50 kronor exkl. moms (62,50 kr inkl. moms) per objekt.

Vi utför helhetslösningar

Sedan starten 1993 har vi hjälpt familjer, jurister, advokater och organisationer med hantering av hela hem och dödsbon. För de flesta är det händelser som sker få gånger i livet. Vi har stor erfarenhet då vi jobbar med detta dagligen. Vi hjälper Er med en helhetslösning vid t.ex. flytt eller dödsbohantering. Hur bestämmer givetvis ni. Vissa vill ha hjälp med värdering och eventuell försäljning av enstaka föremål.  Andra föredrar att vi tar hand om hela hemmet. Vad ni än väljer är vårt jobb att göra processen så smidig som möjlig för er.

Vi erbjuder följande helhetslösningar:

Exempel 1 (baserat på en lägenhet om 3 r o k):
Värdering av utvalt lösöre efter hembesök                              50.000kr
Tömning av resterande lösöre inkl förråd, källare mm         -5.000kr

Det betyder i detta exempel ovan att kan utföra en helhetslösning för Er, Vi köper allt bohag för 45.000kr och på så sätt försöker hitta nya hem till så mycket som möjligt för att spara på miljön.  Vi kan även ombesörja flyttstädning om så erfordras. 

Exempel 2 (baserat på en lägenhet om 3 r o k)

Värdering av utvalt lösöre efter hembesök                              50.000kr

Det betyder i detta exempel att vi köper utvalt bohag enligt värdering för 50.000kr och tar endast bort de objekt som är värderade. 

Kontakta oss på tel 070-8164339 eller info@kanonauktioner.se så hjälper vi Er.

Värdering

Har ni föremål av högre värde, såsom värdefulla antikviteter, konstföremål eller moderna objekt av högre kvalitet som ni funderar på att avyttra, kom då gärna in till oss? Maila oss gärna  bilder på info@kanonauktioner.se eller ring oss på +46708164339 så kan vi komma till Er på ett hembesök för en kostnadsfri värdering  

Öppettider

Prästkragens väg 15, Saltsjö-Boo
Tel: 070-8164339
Epoist: info@kanonauktioner.se
Öppettider: Måndag-Fredag kl. 9.00-17.00,  Lunch 12-13. (Lördag & Söndag stängt) 
Vid inlämning - Vänligen boka tid innan
Obs!Utlämning av inropade varor -  Första Måndagen efter avslutad auktion kl. 9.00-19.00

© Copyright Kanonauktioner